GENCER: İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

ANTALYA HABER Haber Girişi : 12 Nisan 2014 12:27
GENCER: İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ
SÜPER Lig'de kalma umutlarını son 6 haftaya taşıyan Medical Park Antalyaspor, pazar günü oynayacağı Fenerbahçe maçı için İstanbul'a uçuyor.
Bu maçın son çalışmasını  yapan kırmızı beyazlı takımda, sakat oyuncular Enoh ve Emrah Başsan'ın oynayıp oynamayacakları maç günü netlik kazanacak.

MORALLER ÜST SEVİYEDE

Önceki gün birlikte kahvaltı yapan ve bowling oynayan kırmızı beyazlı futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlenirken, teknik heyet, Fenerbahçe karşısında alınacak puan ya da puanların kalan 5 maça olumlu yansıyacağı görüşünü savunuyor. Oyuncularla tek tek ilgilenen teknik direktör Fuat Çapa, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini, ancak Süper Lig'de yenilmeyecek takım bulunmadığını belirtti.

GENCER: İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ

Başkan Gültekin Gencer, teknik heyet ve futbolcuların sonuna kadar arkasında olduklarını bir kez daha vurgularken "Fenerbahçe maçının sonucu ne olursa olsun teknik heyete ve futbolcumuza olan inanç ve güvenimiz değişmez. Kupada final şansını yakalayıp, ligde de kalan 5 maça aynı kararlılıkla çıkacağız. Bu birliktelik, inanç ve kararlılık bizi hedefe ulaştıracaktır" dedi.


ANTALYASPOR'UN KALAN MAÇLARI


Fenerbahçe - Medical Park Antalyaspor (D)

Medical Park Antalyaspor - Sivasspor 

Kasımpaşa - Medical Park Antalyaspor (D)

Medical Park Antalyaspor - Elazığspor 

Gençlerbirliği - Medical Park Antalyaspor (D)

Medical Park Antalyaspor - Trabzonspor


TARAFTARIN FATURASI: 160 BİN TL CEZA

Bu arada; MEDİCAL Park Antalyaspor'a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) ceza yağdı. Kurul Antalyaspor'u, 5 Nisan Cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynadığı Torku Konyaspor maçında, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin TL, ayrıca, aynı maçta Antalyaspor taraftarının çirkin ve kötü tezahüratını bir sezon içinde 3'üncü kez gerçekleştirmesi nedeniyle de 150 bin TL ödemeye mahkum etti. PFDK, böylece Antalyaspor'a toplam 160 bin TL ceza kesti.