GAZİPAŞA ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ

ANTALYA Haber Girişi : 31 Ağustos 2015 11:09
GAZİPAŞA ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜDÜ
Gazipaşalı gençlerin organize ettiği “Gazipaşa Şehitleri İçin Yürüyor'' etkinliğinde Gazipaşa halkı birlik oldu.
Gazipaşalı gençlerin organize ettiği “Gazipaşa Şehitleri İçin Yürüyor'' etkinliğinde Gazipaşa halkı birlik oldu. Her yaştan, her görüşten insanın katıldığı yürüyüşte hiçbir taşkınlık ve olumsuz bir hadise yaşanmadı.
Binin üzerinde kişinin katıldığı etkinlik dün saat 18.00’da başladı. Hastane Kavşağı Yayla Market önünde toplanan kalabalık, Türk bayrakları ile Hal Kavşağı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na ilerledi. Birlik ve beraberlik içinde gerçekleşen yürüyüşte, Gazipaşalı şehitlerin isimleri anıldı ve kalabalık “Burada” diyerek yanıt verdi.
“BUNA İZİN VERMEYİZ”
Yürüyüş boyunca “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Vatan sana canım feda” şeklinde Gazipaşa caddelerini inleten kalabalığa yol kenarlarında bekleyen vatandaşlar alkışlarıyla destek oldu. Yürüyüşü organize eden Ertuğrul Kileci, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı açıklamada “Terör örgütü ellerinde paçavralar, başlarında çaput milleti kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapmakta. Devleti hiçe sayarak, milleti yok sayarak huzur ve güvenliğini yok etmeye çalışmaktadırlar. Milliyetçi Türk gençliği bunlara izin vermeyecektir” dedi.
Yürüyüşe katılanlar daha sonra sorunsuz bir şekilde dağıldı.