EXPO'DA ÇEVRE GÜNÜ KUTLANDI

ANTALYA Haber Girişi : 08 Haziran 2016 09:20
EXPO'DA ÇEVRE GÜNÜ KUTLANDI
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) AB Bilgi Merkezi, 2016 yılı etkinliklerine EXPO 2016 Antalya’da düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliğiyle devam etti.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) AB Bilgi Merkezi, 2016 yılı etkinliklerine EXPO 2016 Antalya’da düzenlenen Dünya Çevre Günü etkinliğiyle devam etti. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, EXPO 2016 Antalya, Kepez Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliğinde düzenlenen etkinliğe 100’ü aşkın çocuk katıldı.
Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi’nden gelen 100’ü aşkın çocuğa ilk olarak Dünya Çevre Günü ve önemi hakkında sunumlar yapıldı. Çocuklara, geri dönüşümün önemi, doğru su kullanımı, doğayı koruma gibi pek çok konuda bilgi verilen etkinlikte, ‘Dünya Çevre Günü’nün neden kutlanmaya başlandığı da çocuklara anlatıldı. Sunumların ardından EXPO 2016 Antalya’yı gezen çocuklar, ATSO Kurumsal Bahçesi’ne gelerek burada Antalya Kelebekleri sergisini gezdi. Programın sonunda saksıya çiçek dikimini eğlenceli bir atölye çalışmasına katılarak öğrenme fırsatı bulan çocuklara, diktikleri çiçekler de günün anısına hediye edildi.