ESKİ CHP'Lİ YENİ AKP'Lİ, ROZET BAŞBAKAN'DAN

ANTALYA HABER Haber Girişi : 14 Temmuz 2014 11:07
ESKİ CHP'Lİ YENİ AKP'Lİ, ROZET BAŞBAKAN'DAN
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) AK Parti'ye geçen Antalya Bülükşehir Meclis Üyesi Önder Önen'in rozetini Antalya Havalimanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) AK Parti'ye geçen Antalya Bülükşehir Meclis Üyesi Önder Önen'in rozetini Antalya Havalimanında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan rozeti takarken “Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” temennisinde bulundu.

HİZMET İÇİN AK PARTİ
Rozetini takarak AK Partiye geçen Önder Önen istifasını, yazdığı veda mektubu ile duyurdu. Önen mektubunda şunları yazdı: “Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Antalya'ya ve ülkemize hizmet etmenin artık mümkün olmadığını, hizmet etmek isteyenlere açık veya dolaylı bir şekilde hizmet alanları yaratılmadığı gerekçesini gördüğüm için CHP’den istifa ettim. Antalya'mıza, ülkemize hizmet edebilmek için Türkiye'nin en genç Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak bugün itibari ile Ak Parti ailesine katıldım. Çıktığım bu hizmet yolunun Antalya'ya ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Yeni Türkiye’nin baş mimarı olan Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a, kendisi ile bu hizmet yolunda bir başarı öyküsü yazacağımıza hiç bir kuşkum olmayan Sayın Menderes Türel’e ve İl Başkanımız Mustafa Köse'ye şahsıma gösterdikleri güven ve sıcaklık için teşekkür ederim. Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için ak parti'de hizmet yoluna girmiş olmak beni mutlu etmiştir. Milletimizin Müreffeh geleceği için artık AK Parti’liyim.”
AK PARTİ DİYEN DÖRDÜNCÜ İSİM OLDU
CHP Konyaaltı Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen, CHP'li Muratpaşa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Merthatun ve MHP'li Kumluca Büyükşehir Meclis Üyesi Halil Karataş, MHP’li Finike Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Özbek’in ardından Ak Parti’ye geçen dördüncü isim oldu.