ERDOĞAN'DAN ASKERLERE MESAJ

ANTALYA Haber Girişi : 29 Ekim 2014 02:21
ERDOĞAN'DAN ASKERLERE MESAJ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Şah'ta nöbet tutan askere 29 Ekim mesajı gönderdi.
Mesajında Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda vazife yapan askerlere kahraman olarak seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘Süleyman Şah’ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir.’ dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda vazife yapan askerlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yayınladığı mesajla Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda vazife yapan askerlerin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Erdoğan, “Süleyman Şah Saygı Karakolu’nda vazife yapan kahraman askerlerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin kuruluş yolunu açan, 91 yıl boyunca da Cumhuriyetimizi muhafaza uğruna can feda eden aziz şehit ve gazilerimizin mübarek mirasını bugün sizler orada gururla taşıyorsunuz. Hiçbir tehdide ve tehlikeye boyun eğmeden, vatan toprağımızı, Ayyıldızlı bayrağımızı ve Osman Gazi’nin büyükbabası olan merhum Süleyman Şah’ın türbesini kahramanca koruyan Mehmetçiğimizle millet olarak iftihar ettiğimizi tekrar hatırlatmak isterim. Yine bugün bir kez daha hatırlatmak isterim ki, vatan toprağımıza, Ayyıldızlı bayrağımıza, Mehmetçiğimize ve Süleyman Şah’ın aziz hatırasına yönelik her türlü saldırı karşısında, Türkiye Cumhuriyeti, bütün gücüyle yanınızda olmaya devam edecektir.

Biliniz ki, aziz milletimizin hayır duaları sizlerle birliktedir. Yine biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, güçlü devleti ve milletiyle her an yanı başınızdadır.

Vatanımızın istiklali uğruna ailelerinizden, sevdiklerinizden uzakta geçirdiğiniz Cumhuriyet Bayramı’nın tekrar kutlu olmasını diliyor; o mübarek alınlarınızdan öpüyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi.