DİLENCİ KAÇAMADI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 24 Ağustos 2016 21:07
DİLENCİ KAÇAMADI
Antalya'da zabıta ekiplerine direnen dilenci, çevredeki vatandaşları kışkırtmaya çalıştı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde minibüs durağında dilenirken zabıta ekiplerine yakalanan dilenci, zabıta aracına binmemek için her yola başvururken, çevredeki vatandaşları kışkırtmaya çalıştı.
Son günlerde Antalya Caddesi başta olmak üzere Manavgat’ın çeşitli yerlerinde vatandaşlardan duygu sömürüsü yapmak suretiyle para isteyen dilenciler, Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıtasını harekete geçirdi.
Antalya Caddesi üzerinde İş Bankası önünde bulunan minibüs durağında dilenirken zabıta ekiplerine yakalanan dilenci, zabıta aracına binmemek için uzun süre direndi.
Zabıtalarla tartışan dilenci, duygu sömürüsü yapıp kendisini acındırarak çevredeki vatandaşları zabıtalara karşı kışkırtmak istese de vatandaşlar zabıtalar yerine dilenciye tepki gösterdi. Engelli bir vatandaşa kimsenin böyle davranmaya hakkı olmadığını ileri sürerek zabıtalara ve kalabalığa tepki göstermek isteyen bir vatandaş da kalabalığın tepkisiyle karşılaştı.
Uzun süre zabıta aracına binmemekte direnen ve adeta toplanan kalabalığın önünde şov yapan dilenci, olay yerine gelen polislere zabıtaların kendisine kötü davrandığını, zabıtalardan şikayetçi olduğunu söyledi.
Zabıta aracı yerine polis aracına binmek isteyen dilenci zabıta aracına bindirilerek Toptancı Halinde bulunan zabıta noktasına götürüldü.