ÇALINAN HAYVANLARINA AĞLADI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 09 Mart 2015 10:19
ÇALINAN HAYVANLARINA AĞLADI
Kemer'de yaşayan 70 yaşındaki Hatice Sarı, beslediği 4 ineği çalınınca gözyaşlarına boğuldu.
Kemer'de yaşayan 70 yaşındaki Hatice Sarı, beslediği 4 ineği çalınınca gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Kemer'in Ovacık Mahallesi'nde yaşayan Hatice Sarı isimli vatandaşın ahırında bulunan 2 inek, bir düve ve bir dana, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından geçtiğimiz Cuma gecesi çalındı.
Hayvanlarının çalındığını fark eden Hatice Sarı'nın yakınları, jandarma ve mahalle muhtarını telefonla arayarak yardım istedi. Hırsızlığın meydana geldiği çevrede yapılan araştırmada, hırsızların hayvanları gelişigüzel keserek etlerini götürdüğüne dair izler tespit edildi.

BÜTÜN VARLIKLARI ÇALINDI
2 çocuğunun babası olan eşinin 30 yıl önce öldüğünü ifade eden Hatice Sarı, eşinin ölümünden sonra 88 yaşındaki kayınbiraderi ve yakınlarıyla paylaştığı evinden çalınan hayvanlarının piyasa değerinin 11-12 bin TL olduğunu belirterek, "Bütün varlığım bu sığırlarla birkaç tavuktu. Şimdi ne yapacağım?" diye konuştu.
Sarı, "Bu işi tek başına bir insan yapamaz. Benim Kemer'de mahkemem vardı. Kayınbiradenim geçen seneki eşek saldırısından dolayı 20 gündür hastanede yatıyor, bizi takip etmiş bu işi yapanlar" diye konuştu.

"HIRSIZLAR YAKALANSIN"
Beslediği hayvanların hem tek sermayesi, hem can yoldaşı olduğunu söyleyen Hatice Sarı, "Ne yapacağımı bilemiyorum. Geçen yıl kayınbiraderime eşek saldırıp ağır yaraladı, bu sene de hayvanlarımız çalındı. Bu toprağı terk etmeyeceğim. Hayvanlarımı çalanların yakalanmasını istiyorum. Allah'ım benim hayvanlarımı götürenlere acaba bir dert vermez mi?" diyerek gözyaşlarına boğuldu.