ATSO SERİK'TE

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 08 Haziran 2016 09:11
ATSO SERİK'TE
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve yönetim kuruşu üyeleri Serik’te kaymakamlık ve belediyeye ziyaret gerçekleştirdi.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin ve yönetim kuruşu üyeleri Serik’te kaymakamlık ve belediyeye ziyaret gerçekleştirdi.
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Hüseyin Barut, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Kızılsavaş ve Fahrettin Bozlar ile Meclis Başkan Vekili Süleyman Özer, Serik İlçesi’nde ziyaretlerde bulundu. Serik Kaymakamı Rıfat Altan ve Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ı makamlarında ziyaret eden ATSO heyeti daha sonra ATSO Serik Temsilciliği’nin yeni hizmet ofisine geçerek incelemelerde bulundu.
Başkan Davut Çetin ve beraberindeki ATSO heyeti, ilk olarak Serik Kaymakamı Rıfat Altan’a Antalya ekonomisi ile oda çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ekonomik olarak Antalya’nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Davut Çetin, bu dönemin atlatılması için ilgili bakanlarla sürekli iletişim halinde olduklarını, bu süreci az hasarla atlatmak için öneriler sunduklarını ve ATSO olarak da ticareti canlandırmak için önemli projelere imza attıklarını kaydetti.
“ALIŞVERİŞ GÜNLERİ NEFES ALDIRACAK”
Başta 1 Haziran’da Antalya Tanıtım A.Ş. koordinasyonunda ATSO ana sponsorluğunda başlayan Antalya Alışveriş Günleri hakkında Kaymakam Altan’ı bilgilendiren Başkan Davut Çetin, “Bu sıkıntılı dönemde kentte ticareti hareketlendirmek için Alışveriş Günleri düzenliyoruz. Bu etkinlik Antalya il sınırlarının tamamını kapsıyor. Katılım için başvuru gerekmiyor. Vatandaşlarımız, ATSO üyesi olsun olmasın tüm esnafımızdan kredi kartı ile yaptıkları her 25 liralık harcamaya bir çekiliş hakkı kazanıyor. Bu süreçte il genelinde de çok sayıda etkinlik de yapılacak. Bu proje Antalya ili genelinde ve Serik’te ticarete bir nebze de olsa nefes aldıracaktır” dedi.
“SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYATA DA KATKI YAPIYORUZ”
Antalya’nın sosyal kent hayatına da Antalya Kültür Sanat’ı hizmete açarak katkı koyduklarını belirten Başkan Davut Çetin, “Picasso ve Ara Güler sergileriyle açtığımız Antalya Kültür Sanat, bugün yine dünyaca ünlü Popart sanatçısı Andy Warhol sergisine ev sahipliği yapıyor. Bugüne kadar 30 bini aşkın sanatseveri ağırladığımız Antalya Kültür Sanat, Antalya’nın sosyal ve kültürel hayatına katkı koyduğu kadar kent merkezinde ticaretin gelişmesine de katkı koyuyor” diye konuştu.
“ALIŞVERİŞ GÜNLERİ SERİK’TE DE HAREKET SAĞLAR”
Ardından Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ı ziyaret eden, Başkan Davut Çetin ve beraberindeki heyet, Çalık’a da oda çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi. Başkan Çalık’a Antalya Alışveriş Günleri hakkında bilgi veren Başkan Davut Çetin, “Bu projenin ile Serik ticaretine de canlılık getirmesini diliyoruz. Belediyemizin bu sürece etkinliklerle katkı vermesi elde edilen faydayı attıracaktır” dedi.
“ANTALYA’DAKİ DURGUNLUK SERİK’TE DE HİSSEDİLİYOR”
Serik’in, Antalya’da bu yıl yaşanan sıkıntıdan en çok etkilenen bölgelerden biri olduğunu dile getiren Çetin, “Serik tarım ve turizme dayalı ekonomisi olan bir bölge. Antalya’da yaşanan ekonomik durgunluk Serik’te de kendini gösteriyor. Antalya’nın bu süreci en az hasarla atlatması için oda olarak elimizden gelen her türlü katkıyı yapmaya gayret ediyoruz” dedi
YENİ TEMSİLCİLİK OFİSİNE ZİYARET
Serik Kaymakamı Rıfat Altan ve Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’a ziyaretlerin anısına ATSO Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılan Antalya tablosunu armağan eden Başkan Davut Çetin, ziyaretlerin ardından Serik’teki yeni hizmet ofisinde hizmet vermeye başlayan ATSO Serik Temsilciliği’ni ziyaret etti. ATSO’nun Serikli üyelerine daha iyi hizmet sunabilmesi ve daha ulaşılabilir olması amacıyla temsilcilik ofisinin yeni yerine taşındığını kaydeden Başkan Davut Çetin, temsilcilik çalışmalarının yeni yerinde hayırlı olmasını diledi.
Etiketler : ATSO SERİK'TE