ANTALYASPOR’DA KOMBİNE BİLET FİYATLARI !

ANTALYA Haber Girişi : 21 Temmuz 2015 20:16
ANTALYASPOR’DA KOMBİNE BİLET FİYATLARI !
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 33 bin kişilik yeni stadyumda kombine bilet fiyatlarının 150 ile 5 Bin TL, loca fiyatlarının ise 100 ile 300 bin TL arasında satışa çıkacağını söyledi.
Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 33 bin kişilik yeni stadyumda kombine bilet fiyatlarının 150 ile 5 Bin TL, loca fiyatlarının ise 100 ile 300 bin TL arasında satışa çıkacağını söyledi.
Bütün maçları 33 bin kişilik stadyumda oynamak istediklerini ifade eden Gencer, "Okan Alanyalı ince eleyip sık dokudu, bir takım çalışmalar yaptı. TFF’ye yaptığımız maç tehirleri yanlış anlaşıldı. Stat yetişmiyor gibi bir söylemler çıktı. Herkes heyecanla loca ve kombine almak isterken insanlarda bir şüphe oluştu. Bu şehirdeki tavan yapmış heyecanı daha ileriye çıkması için, Konya’nın yakaladığı rekoru inşallah yakalayacağız. Yaptığımız transferlerin her zaman arkasındayız. Hepsi bir yıldızdır. Önümüzdeki günlerde bir dünya yıldızını daha kadromuza katacağız. Herkes Antalyaspor’u konuşacak" dedi.

"1 AĞUSTOS İTİBARI İLE PASSOLİG İLE KOLTUKLAR SATIN ALINABİLECEK"
TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile son görüşmeleri yaptıklarını ve stadyumun koltuklarının modern katlanır koltuklardan olacağını açıklayan Gencer, şunları söyledi:
"Bunu net olarak söylüyorum. Bu perşembe günü de firmalar yerleşim yapmak için stadı teslim alıyorlar. Önümüzdeki haftalar içinde numarala da verilmiş olacak. Çim de yetişecek. Hepsi ile ilgili olumlu rapor var. 1 Ağustos itibarı ile de passolig ile koltuklar satın alınabilecek."
İçerideki ilk maçın Gençlerbirliği olduğunu ve stadın yetişmeme ihtimaline karşı dışarıda oynamak için federasyona başvuru yaptıklarını ifade eden Gencer, "Tedbir amaçlı bildirim yaptık. 15 Ağustos'ta stadımız inşallah yetişecek. Stadın passolig sitemi yetişmemesi halinde geçici olarak Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın passolig sitemini kuracağız. Maç oynanmasına engel olan hiçbir şey yok. 10 giriş kapısı olacağına 5 giriş kapısı olur. Komple kurulum dışında alternatif çözüm üretildi. 22 Ağustos'a kadar kurulacak. Hem olası bir aksaklıktan ziyade hava şartlarını da düşünerek maçların oynanmaması da bizi için artıdır" dedi.

ALANYALI: "15 AĞUSTOS'A KADAR ALIMLARA YÜZDE 10 İNDİRİM"
Bilet fiyatları hakkında bilgi veren Antalyaspor Asbaşkanı Okan Alanyalı, 33 bin kişilik stadı doldurmak istediklerini kaydetti. 1 Ağustos'ta kombine satışların internet üzerinde başlayacağını aktaran Alanyalı, "Statta 42 loca var. 38 tanesi 20 kişiliktir. Loca fiyatları batı tribünü 200 bin ile 300 bin arasında bir yıllıktır. Maraton doğu tribünü 35 kişilik ortası 20, iki köşeyi 175 bin maraton tribünü locaları 100 ile 150 bin arası fiyatı var. Localarla 3 yıllık sözleşme yapacağız. Erken alanlarda yüzde 20 indirim olacak. Özel asansör ve parka sahip olacaklar. Kombine bilet fiyatları VIP bölümünde batı 5 bin lira, batı tribünü alt orta bin 500, batı tribünü alt yan 1000 lira, doğu tribünü maraton 500, kale arkası kuzey 150, kale arkası güney 150" dedi.
Okan Alanyalı, 15 Ağustos'a kadar alımlarda yüzde 10, 30 Ağustos'a kadar alanlarda yüzde 5 indirim olacağını bildirdi.
15 gün içinde tribün isimlerinin belli olacağını ifade eden Alanyalı, "İki yıl önce Akdeniz Üniversitesi’ndeki stadyumundaki bilet fiyatları ile aynıdır. Şampiyon olmuş takımların maçlarında bilet fiyatları, VIP 750, batı orta 250, batı yan 200, doğu 150, kuzey ve güney 100, şampiyon olmamış takımların maçlarında ise bilet fiyatları VIP 300, batı orta 100, batı yan 75, doğ 50, kuzey ve güney 25 TL olacak. Şu an Antalya’da 10 bin kişide passolig kartı var. Bu kart sayısını arttırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.