ANTALYA'YA 2 BİN MERMER ALICISI GELİYOR

SPOR Haber Girişi : 17 Nisan 2015 12:11
ANTALYA'YA 2 BİN MERMER ALICISI GELİYOR
Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
Mermer ve Doğal Taş Ürünleri Fuarı, 28-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 
Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, İsrail, Ürdün, Irak, Mısır, Yunanistan, Çin ve Hindistan ülkeleri başta olmak üzere Körfez Ülkeleri, Ortadoğu, Balkanlar, Rusya ve Türki Cumhuriyetler, Avrupa, Uzak Doğu'dan ağırlanacak müteahhit, mimar, proje sahibi ve mermerler alıcıları, Antalya Mermer Fuarı'nda en yeni mermer ve doğal taş ürünleri ile buluşturulacak. 2 bin kişilik alım heyetinin yanı sıra fuara 25 bin profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
200'ün üzerinde lider Türk ve uluslararası katılımcının yer alacağı fuar, yurt dışından 22 ticaret odası, 18 mermer derneği, 56 mimar, müteahhit odası ve birliği, 42 yurtdışı ziyaretçi acentası ile yapılan işbirliği ile uluslararası platformda ses getirecek bir platform olma özelliği taşıyacak. Jordan Europa Busıness Assocıatıon, Qatar Chamber Of Commerce&Industry, Federation Of GCC Chambers, Dubai Chamber, Abudhabi Chamber, Katar Ministry Of Economy And Commerce, Invest in Qatar, UAE Contractors Association, Emirates Green Building Council, UAE Society of Engineers Association, Jo Stone Jordan Natural Stone Association gibi sektörün kilit olan kurum, birlik, dernek ve odalarından gelen heyetler fuarda zengin bir ihracat platformu oluşturacak.
Profesyonel alıcıların fabrika ve ocak ziyaretinde bulunarak doğal taş ve mermeri yerinde görme şansı bulabileceği Antalya Mermer Fuarı, bu anlamda sektörde fark yaratacak. Yabancı katılımcı ve ziyaretçisi ile uluslararası özellik taşıyan Antalya Mermer Fuarı, ziyaretçilerini fabrikalara ve ocaklara götürecek servisleri ile ürünün yerinde görülmesini de sağlayacak. Kültleşmiş taşların yanında yeni açılmış ocakların taşlarını da bulabileceği, yatırımların yönlendirebileceği yeni desen ve renklerdeki taşlar, ilk kez Antalya Mermer Fuarı'nda sergilenecek. Profesyoneller bej/beyaz tonları taşların bulunduğu Burdur-Afyon yöresine kısa zamanda ulaşabilecek.