ANTALYA'LI SPORCU MUAY THAİ DÜNYA 2. OLDU

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2016 19:01
ANTALYA'LI SPORCU MUAY THAİ DÜNYA 2. OLDU
Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda 57 kiloda Döşemealtılı sporcu Havva Nur Çutur'u büyük bir başarıya imza atarak dünya üçüncüsü oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başarılı sporcuyu makamında kabul ederek tebrik ett
Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonası’nda 57 kiloda Döşemealtılı sporcu Havva Nur Çutur'u büyük bir başarıya imza atarak dünya üçüncüsü oldu. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başarılı sporcuyu makamında kabul ederek tebrik etti.
Döşemealtı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü adına 23 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Tayland’ın başkenti Bangkok kentinde düzenlenen Muay Thai Yıldızlar ve Gençler Dünya Şampiyonasına katılan Havva Nur Çutur, burada dünya üçüncülüğü elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

“Bu başarı göğsümüzü kabarttı”
Madalyası ile birlikte Belediye Başkanı Turgay Genç'i ailesiyle birlikte ziyaret eden Çutur, spora ve sporcuya verdiği destekler nedeniyle Genç'e teşekkür etti. Başkan Turgay Genç, "İlçemiz adına dünya şampiyonasına katılarak üstün başarı sağlayan Havva Nur hepimizin göğsünü kabarttı. İlçede yaşayan gençlerimize de örnek oldu. Bizde her zaman hem kendisinin hem de diğer sporcularımızın yanındayız. Gençlerimizin başarısıyla gurur duyuyoruz" dedi.