ANTALYA'DA YOL KONTROLÜNDE UYUŞTURUCU

SPOR Haber Girişi : 21 Eylül 2016 12:50
ANTALYA'DA YOL KONTROLÜNDE UYUŞTURUCU
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı. Araçta bulunan cam düzenek ise ekipleri bile hayrete düşürdü. Bong olarak tabir edilen ve esrar kullanmak için özel olarak yapılmış cam nargile düzeneğine el konuldu.
Akseki-Manavgat Karayolu Hacıobası mevkiinde Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce 24 saat esasına göre ortaklaşa gerçekleştirilen yol kontrol ve aramasında araçlar didik didik aranıyor. Kontrollerde aranması bulunan çok sayıda şahıs yakalanırken, içerisinde A.F.G, M,G ve İ.S isimli 3 kişinin bulunduğu bir otomobilde yapılan aramada 30 gram kubar esrar, 10 gram toz haline getirilmiş esrar, 1 adet uyuşturucu hap, Bong olarak tabir edilen esrar kullanmak için özel yapılmış cam nargile sistemi, esrarı toz haline getirmek için kullanılan cihaz, 1 adet cımbız ve paketler içerisinde sigara kağıdı ele geçirildi. Aynı yerde şehirlerarası bir otobüste yolculuk yapan M.Z.C isimli şahsın üzerinde 50 gram esrar maddesi ve 9 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildi.
A.F.G, M,G, İ.S ve M.Z.C isimli şahıslar jandarmadaki sorgularının ardından adli mercilere sevk edildiler.