ANTALYA'DA YANGIN

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 15 Eylül 2014 10:10
ANTALYA'DA YANGIN
Antalya'nın Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi 2459 Sokakta bir apartmanda çıkan yangın heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden oldu.
Antalya'nın Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi 2459 Sokakta bir apartmanda çıkan yangın heyecanlı saatlerin yaşanmasına neden oldu. Alevler yükselen dairenin karşısındaki dairede yaşlı bir kadının bulunduğunu öğrenen itfaiye ekipleri, bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan duman dolu odadan yaşlı kadını kurtardılar.
Apartmanın 4'üncü katında akşam saatlerinde başlayan yangına ilk müdahaleyi Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaye ekipleri yaptı. Yangından dolayı karşı dairede mahsur kalan birinin olması ise yürekleri ağıza getirdi. İtfaiye ekipleri yangına bir yandan müdahale ederken diğer yandan da karşı dairede mahsur kalan yaşlı kadını kurtarmaya çalıştı. Yoğun dumana rağmen kurtarılan kadına ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Ayakta tedavisi yapılan yaşlı kadın yakınlarının yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldı.