ANTALYA'DA KAZA : 1 ÖLÜ

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 03 Ağustos 2014 11:11
ANTALYA'DA KAZA : 1 ÖLÜ
Antalya'da iki kamyonetin kontrolsüz kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonetin arka koltuğunda oturan Canan Kaya araçtan fırladı. Kaya, yan yatan kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti.
Antalya'da iki kamyonetin kontrolsüz kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada kamyonetin arka koltuğunda oturan Canan Kaya araçtan fırladı. Kaya, yan yatan kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti. Kucağındaki 1 yaşındaki bebek ise kazayı yara almadan atlattı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Konyaaltı ilçesi Akkuyu Mahallesi Anadolu ve Üniversite Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. Ankara'dan Antalya’ya tatile gelen 42 yaşındaki Kurban Kaya, eşi 35 yaşındaki Canan Kaya ve 1 yaşındaki çocukları Mert ile Konyaaltı sahiline denize gitti. Öğle saatlerinde denizden ayrılan Kaya ailesinin bulunduğu 06 KK 229 plakalı kamyonet ile Akkuyu Mahallesi’ndeki Anadolu ve Üniversite Caddesi Kavşağı'nda Emrah Gümüşlüol(24) idaresindeki 07 BTM 17 plakalı kamyonetle çarpıştı.
Kazada, kamyonetin arka koltuğunda oğlu Mert ile oturan Canan Kaya, çarpmanın etkisiyle aracın kapısından yola fırladı. Kamyonet ise Kaya’nın üstüne devrildi. Çevredekilerin yardımıyla araç doğrultularak Canan Kaya, çıkarıldı. Ağır yaralanan Canan Kaya, 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. 1 yaşındaki Mert bebek ise şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Küçük Mert, ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılırken baba Kurban Kaya da kazayı yara almadan atlattı.
Kamyonet sürücüsü Emrah Gümüşlüol gözaltına alınırken, Canan Kaya’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.