ANTALYA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ

ANTALYA GENEL Haber Girişi : 05 Aralık 2014 10:06
ANTALYA'DA ALKOLLÜ SÜRÜCÜ DEHŞETİ
Antalya’da alkollü sürücünün kullandığı otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Antalya’da alkollü sürücünün kullandığı otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, tali yoldan hızla Zübeyde Hanım Caddesi’ne çıkan Erhan V.’nin kullandığı 64 LZ 895 plakalı otomobil, Hasan Kızılalan’ın kullandığı 07 J 2286 plakalı yolcu minibüsüne çarptı. Minibüs refüjdeki palmiyeye çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Erhan V., otomobildeki Velican T. ile minibüste bulunan Davut Tatarcıoğlu, Emine Tatarcıoğlu, 2 yaşındaki Yunus Tatarcıoğlu ve Deniz Baş yaralandı. Ambulanslarla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Kaza yapan otomobildeki boş içki şişeleri dikkat çekerken, sürücü Erhan V.’nin 198 yanında bulunan Velican T. ise 128 promil alkollü çıktı.
Kazanın ardından olay yerine gelen Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, “Eğer minibüs palmiyeye çarpmayıp karşı şeride geçmiş olsaydı büyük bir facia yaşanabilirdi. Allah minibüste bulunanları korumuş. Görüldüğü üzere minibüse çarpan otomobil içerisinde bol miktarda boş viski şişesi bulunuyor. Aracı kullanan arkadaşın alkolden ayakta duracak hali yok. Tam anlamıyla bir trafik canavarı olmuş. MOBESE görüntüsünde kaza öncesinde alabildiğine hızlı olduğu görülüyor. Yetkililerden denetimleri sıklaştırmalarını ve alkollü araç kullananların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyoruz. Aksi taktirde bu kazaların önüne geçilemez” dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.