ANTALYA TESLİM OLDU !

ANTALYA HABER Haber Girişi : 13 Ocak 2015 21:17
ANTALYA TESLİM OLDU !
Antalya'da şiddetli fırtına ve sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçlar yollara devrilirken, cadde ve sokaklar göle döndü.
Antalya'da şiddetli fırtına ve sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Ağaçlar yollara devrilirken, cadde ve sokaklar göle döndü.
Antalya'da şiddetli sağanak ve fırtına akşam saatlerinde etkisini arttırdı. Saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle ağaçlar yerlerinden söküldü ya da dalları kırıldı. Gürsu Mahallesi’nde devrilen bir çam ağacı park halindeki otomobile zarar verirken, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde devrilen bir ağaç ise yolu trafiğe kapattı. Ağaçların elektik tellerinin üzerine devrilmesi nedeniyle bazı mahallelere geçici olarak akım verilemedi. Yağmur ve fırtınalı havada CLK Akdeniz Elektrik ekibi tellerin onarımı gerçekleştirdi. Tehlikeye aldırmayan ekipler, ağaçların devrilmesi nedeniyle elektrik tellerinin hasar gördüğünü kaydettiler.
GÖLE DÖNDÜ
Sağanak yağmur nedeniyle Belediye Caddesi de göle döndü. Caddeden geçmek isteyen araçlar mahsur kaldı. Sürücülerin yardımına iş makineleri ile belediye ekipleri koştu. Yayalar ise şiddetli sağanak ve fırtına da güçlükle yürüdü. Şiddetli yağış nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nin acil kısmı da çatıdan su aldı. Çatının çökme ihtimaline karşı yetkililer orta bölümü sedye ile kapatırken, su damlayan yerlere ise kova koydu. Kaldırım kenarlarında bulunan çöp konteyner de şiddetli fırtına nedeniyle yerlerinden çıktı. Yolun ortasına gelen bir konteyner sürücülere zor anlar yaşattı. Haber verilmesiyle belediye ekipleri konteynerı eski yerine sabitledi. Şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle Akdeniz Bulvarı’nda araçlar güçlükle ilerlerken, kaldırımdaki bir trafik işareti direği ise pervane gibi dönmesi rüzgarın şiddetini gösterdi.