ALANYASPOR : 1 ANTALYASPOR : 0

ANTALYA Haber Girişi : 07 Eylül 2015 11:18
ALANYASPOR : 1 ANTALYASPOR : 0
Alanyaspor lige verilen milli maç arasında Antalyaspor ile hazırlık maçı yaptı. Antalyaspor Alanyaspor'a 1-0 yenildi.
Alanyaspor lige verilen milli maç arasında Antalyaspor ile hazırlık maçı yaptı. Oba Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ahmet Eşref Sarı, Murat Ergin Gözütok ve Okan Barcın yönetti. 16'ncı dakikada Perovic ceza sahasında Sakıp'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem penaltı noktasını göstrdi. Atışı Perovic gole çevirdi: 1-0. 20'nci dakikada sağdan Caner'in ortasında Perovic kafayı vurdu ancak top az farkla auta gitti. 37'nci dakikada Efecan'ın pasında Tolga arka direğe ortaladı. Tayfur'un şutunda topu gol çizgisinden Diego çıkardı.
Karşılaşmanın devre arasında Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve Alanyaspor'da daha önce kiralık forma giyen Emre Akbaba adına kulübe olan katkılarından dolayı, Antalyaspor Kulübü Genel Müdürü Adem Kart ve İdari Menajer Cem Deda'ya birer şilt verdi. Antalyaspor Kulübü Genel Müdürü Adem Kart ise Başkan Çavuşoğlu'na üzerinde ismi yazan Antalyaspor formasını hediye etti.
56'ncı dakikada Yasin'in pasında Efecan son çizgiye indi. Bu oyuncunun geriye çıkardığı topa sert vuran Timuçin meşin yuvarlağı auta attı. 75'inci dakikada Sinan rakibinden kazandığı topla son çizgiye indi. Kaleciden kurtardığı topu uygun durumdaki Barış'a aktardı. Bu oyuncu sert vurdu ancak top üst direğe de çarparak auta gitti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Alanyaspor mücadeleden 1-0 galip ayrıldı.