ALANYA'DA MAGANDA KAVGASI : 4 YARALI

ANTALYA HABER Haber Girişi : 10 Ağustos 2015 17:23
ALANYA'DA MAGANDA KAVGASI : 4 YARALI
Alanya'da trafikte yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada, 1 ağır 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Alanya'da trafikte yol verme tartışması yüzünden çıkan kavgada, 1 ağır 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, olay, Tosmur Mahallesi Dimçayı Caddesi'nde önceki gece 01.00 sıralarında meydana geldi. Adana’dan kiralık otomobille gelen şüpheli Gökhan Ö.(22), Alanya'da annesini almak için yakını Osman K. (22) ile gelirken yolda arkasından gelen otomobilden korna çalarak yol istedi. Gökhan Ö. ile öndeki otomobil içersinde şüpheliler Veli A. (36), Hakan Ç. (25), Yunus Ş.(19) ve 15 yaşındaki Ş.T., ile tartışmaya başladılar. tartışmada iddiaya göre, şüpheli Gökhan Ö., eline geçirdiği kelebek bıçağı ile Veli A., Hakan Ç., Yunus Ş. ve 15 yaşındaki Ş.T., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar.
Vatandaşlar tarafından olayın polise haber verilmesinin ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans çağırıldı. Olayda yaralanan Veli A. ve Hakan Ç., Alanya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Yunus Ş., Başkent Hastanesi’ne, 15 yaşındaki Ş.T., Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda bıçak kullandığı iddia edilen Gökhan Ö., ve Osman K., polis ekiplerince yakalanarak göz altına alındı. Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen şüphelilerin ifadesi alındıktan sonra Alanya Adliyesi Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldılar. Osman K., savcılıkça serbest bırakılırken, Gökhan Ö. çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.