ALANYA'DA KAYBOLAN NORVEÇLİ TURİST

ANTALYA HABER Haber Girişi : 02 Ekim 2015 05:12
ALANYA'DA KAYBOLAN NORVEÇLİ TURİST
Antalya'nın Alanya ilçesinde eşiyle birlikte kızının yanına tatile gelen 75 yaşındaki Norveçli turist Tor Olav Lunde'den ailesi 6 gündür haber alamıyor.
75 yaşındaki Norveçli turist Tor Olav Lunde eşiyle birlikte kızının yanına tatile geldiği Alanya'da kayboldu. Sabah spor yapmak için evden çıkan Lunde'den ailesi 6 gündür haber alamıyor. Oba Mahallesi'nde oturan Norveçli turistin eşi, kızı ve damadı ise Lunde'den haber alamadıkları için tedirgin.
Üzüntüden dolayı konuşmakta güçlük çeken Lunde'nin eşi Oddbjorg Lunde, "Eşimle aramızda hiç bir sorun yoktu. 55 yıldır mutlu bir evliliğimiz var. Kendisinden 6 gündür haber alamıyoruz ve çok üzülüyoruz. Seni çok özledim, ne olur geri dön" diye konuştu.

"BABAM BİR AN EVVEL BULUNSUN"
Lunde'nin kızı, Sissel Gulbraudsen ise, "Babamdan 6 gündür haber alamıyoruz. Sabah sporu yapmak için evden çıktı ve o günden beri kendisine ulaşamıyoruz. Babamın kaybolması ile ilgili hem Alanya emniyetine, hem Norveç polisine hem de İnterpol'e gerekli başvuruları yaptık. Nereye gidebileceği ile ilgili hiç bir fikrimiz yok. Çünkü kendisi bizim yanımıza annem ile birlikte tatil gelmişti. Burada hiç arkadaşı da yoktu. Norveç'e dönebileceğini de düşünmüyoruz çünkü kartları ve pasaportu evde. Yani evden kaçmış olsa bunları yanına alırdı. Ayrıca herhangi bir sağlık sorunu da yoktu evden kaçmasını gerektirecek. Ayrıca bankada parası da yok. Çıkarken sadece elinde yüzüğü ve kol saati vardı üzerine hiç bir şey almamış. Biz onu çok özledik ve bir an evvel bulunmasını istiyoruz" dedi.