ALANYA'DA BÜYÜK KAVGA !

ANTALYA HABER Haber Girişi : 05 Şubat 2015 22:28
ALANYA'DA BÜYÜK KAVGA !
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otel inşaatında iki işçi grubu arasında malzeme paylaşımı yüzünden çıkan kavgada işçiler kalıp tahtaları, kazma, kürek ve kesici aletlerle birbirlerine girdiler. Yaklaşık 200 işçinin karıştığı kavgada, 50 işçi yaraland
Antalya'nın Alanya ilçesinde bir otel inşaatında iki işçi grubu arasında malzeme paylaşımı yüzünden çıkan kavgada işçiler kalıp tahtaları, kazma, kürek ve kesici aletlerle birbirlerine girdiler. Yaklaşık 200 işçinin karıştığı kavgada, 50 işçi hafif yaralandı.
Olay, Türkler Mahallesi'nde bir otel inşaatında sabah saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Otel inşaatında çalışan iki grup arasında malzeme paylaşımı yüzünden kavga çıktı. Yaklaşık 200 kadar işçinin karıştığı kavgada demirler, kalıp tahtaları, kazma, kürek ve kesici aletler kullanıldı. Olayda 50 işçi hafif yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen İncekum Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafları güçlükle ayırdı. Yaralı işçiler tedaviyi kabul etmezken, jandarma güçlükle yatıştırılan kavganın bir kez daha tekrarlanmaması için olay yerinde güvenlik tedbiri aldı. Kavga sonrası açıklamada bulunan işçiler, maaşlarını uzun süredir alamadıkları için gergin olduklarını ileri sürdüler.
Kavga ile ilgili olarak jandarma tarafından başlatılan soruşturma sürüyor.