17 YAŞINDAKİ GENÇ HAVUZDA BOĞULDU

SPOR Haber Girişi : 22 Eylül 2014 13:13
17 YAŞINDAKİ GENÇ HAVUZDA BOĞULDU
Antalya’nın Alanya ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan 17 yaşındaki gencin serinlemek için girdiği denizde kaybolduğu sanıldı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde ailesi ile birlikte tatil yapan 17 yaşındaki gencin serinlemek için girdiği denizde kaybolduğu sanıldı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri ve vatandaşların saatlerce aradığı gencin bir otelin havuzunda olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre olay İncekum Mahallesi'nde bulunan Arena adlı plajda meydana geldi. Ailesi ile birlikte bir süre önce Alanya'ya tatile gelen 17 yaşındaki Enes Çalışkan, sabah saatlerinde ailesiyle birlikte plaja gitti. Denize giren ve bir süre sonra gözden kaybolan Enes'i bulamayan babası Muhittin Çalışkan, durumu plaj büfesi sahibine ve jandarmaya bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, bir su sporları merkezine ait botla arama çalışmalarına başladı. Aynı dakikalarda Sahil Güvenlik ekiplerine bilgi verildi. Aile endişeli gözlerle Enes Çalışkan'ı ararken, kaybolduğu sanılan Enes Çalışkan bir süre sonra ağır adımlarla plaja gelerek ağlayan ailesine ne olduğunu sordu. Şoka giren aile gözyaşlarına boğulurken, jandarma ekipleri ise normale döndü. Enes ise ailesine bir süre yüzdüğünü ve daha sonra plaj yakınlarındaki bir otele ait havuza girdiğini söyledi.
Enes Çalışkan ve ailesi daha sonra plajdan ayrıldı.